Hi, wat leuk dat je onze blogs leest! We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de personen achter de blogs. Wij zijn Stephanie en Samantha en zijn twee reislustige vriendinnen. Wij reizen de wereld over met onze vrienden, relaties en solo, op zoek naar de mooiste plekken om te hiken, de culturen te leren kennen en soms gewoon om even helemaal niks te doen en te genieten van wat de wereld ons eigenlijk allemaal te bieden heeft wat in het dagelijks leven vaak op de achtergrond verdwijnt. Oftewel wij werken om te leven en leven niet om te werken. Ons motto is dan ook Travel First Work Later!

Onze avonturen leggen wij beiden al jaren vast, maar hielden het eerst enkel voor familie en vrienden. Eigenlijk doodzonde want anderen kunnen ook veel hebben aan onze ervaringen. Wij hopen dat we jou met onze verhalen en tips kunnen helpen om zelf ook onvergetelijke reizen te maken!

Naast onze blogs kan je ons ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram dus vergeet vooral niet om ons hier ook te volgen!

Stephanie

Kangaroo Island Australië
Kangaroo Island in Australië

Mijn naam is Stephanie, als kind heb ik mijn vakanties doorgebracht op een zeilboot samen met mijn ouders meestal binnen Nederland maar toen ik in 2009 voor het eerst de keuze had gemaakt om te kijken wat de wereld nog meer te bieden had dan Nederland en Europa, ben ook ik besmet geraakt met het zo vaak genoemde reisvirus. Van Amerika tot China van Australië tot Indonesië het liefst reis is zo vaak en zo ver mogelijk. Ben ik niet aan het reizen dan vind ik het erg leuk om tot in de puntjes uit te zoeken wat mijn volgende bestemmingen allemaal te bieden hebben. Momenteel reis ik samen met mijn verloofde, maar ik heb ook een aantal reizen alleen gemaakt. Hierover kan je later meer lezen in mijn blogs. In het dagelijks leven woon ik samen en ben ik werkzaam in de Chemische industrie.

Samantha

Half Dome Yosemite
Glacier Point met uitzicht op Half Dome, Yosemite National Park

Ik ben Samantha en sta bekend om mijn leuzen als ‘ik werk om te reizen’ en ik kan al maanden uitkijken naar een nog niet eens officieel geplande trip. Als het even kan wil ik zo ver mogelijk weg maar ik maak ook graag korte stedentrips dichter bij huis. Mijn liefde voor reizen is als kind al begonnen. Met mijn ouders en trouwe viervoeter maakten we vele reizen door Europa met onze caravan. Hoewel de warmere gebieden heerlijk zijn om te relaxen en stadjes te bezoeken kan ik ook geen genoeg krijgen van bergachtige gebieden in zomer en winter waar ik dan het liefst zo hoog mogelijk in de bergen wandel of lekker naar beneden ski. Ik reis graag met mijn vriend en af en toe trek ik erop uit met vrienden en familie.

Close

Travel First Work Later

Made by Travel First
© Copyright 2019. All rights reserved.
Close